Pannacotta med lingon

Av Godare

(25)

Vad tycker du?

Pannacotta med lingon

Pannacotta med lingon – underbart god efterrätt.
Tänk på att efterrätten behöver stå och stelna i frysen i 45 ­minuter och sedan i kylen.

Pannacotta med lingon.
Pannacotta med lingon.

Ingredienser

1,5 bladgelatin
3 dlvispgrädde
3 mskSocker
2 kanelstänger
4 portionsformar, små
1 dlrårörda lingon

Gör så här

1
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter.
2
Koka upp grädden, sockret och kanelstängerna i en kastrull. Dra av värmen och rör ner gelatin­bladen.
3
Fördela det mesta av lingonen i formarna men spara några bär till dekoration.
4
Fiska upp kanelstängerna och häll grädden i formarna. Ställ i frysen 45 minuter och flytta sedan över till kylen.
5
Garnera med lite lingon och servera.

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pannacotta med lingon