Pannacotta med lingon

Av Godare

Vad tycker du?

Pannacotta med lingon

(25)

Pannacotta med lingon – underbart god efterrätt.
Tänk på att efterrätten behöver stå och stelna i frysen i 45 ­minuter och sedan i kylen.

Pannacotta med lingon.

Ingredienser

Ingredienser

1.5 blad
gelatin
3 dl
vispgrädde
3 msk
Socker
2
kanelstänger
4
portionsformar, små
1 dl
rårörda lingon

Gör så här

1
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter.
2
Koka upp grädden, sockret och kanelstängerna i en kastrull. Dra av värmen och rör ner gelatin­bladen.
3
Fördela det mesta av lingonen i formarna men spara några bär till dekoration.
4
Fiska upp kanelstängerna och häll grädden i formarna. Ställ i frysen 45 minuter och flytta sedan över till kylen.
5
Garnera med lite lingon och servera.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Gräddfilspannacotta med jordgubbar

  2. RECEPT

    Trerättersmeny för vänskapen

  3. Pannacotta med lingongelé och rosmarin

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Efterrätter
decoration divider

Efterrätter

Visa alla

Friterade äppelskivor med äppelkolasås

Vaniljfromage med portvin

Fluffig chokladmousse på nolltid

Pannkakor med jorgubbar och mascarpone