Bakad torsk med primörer och dillsmör

Av Godare

(23)

Vad tycker du?

Bakad torsk med primörer och dillsmör

Bakad torsk med primörer och dillsmör – här är en riktig Leif Mannerströms-favorit som du inte vill missa. Bakad torsk med goda primörer och dillsmör. Ät och njut! Recept från boken ”Mannerströms berså”, Norstedts förslag.

Bakad torsk med primörer och dillsmör.
Bakad torsk med primörer och dillsmör.

Ingredienser

600 gtorskrygg, färsk i bit
1 tskSalt
1 Citroner, skalet

Dillsmör

400 gSmör
1 buntfärsk dill
0,5 citron, saften

Primörer

1 knipperödbetor
1 knippemorötter
Salt, till kokning

Till servering

färsk dill, några
1 bitBit pepparrot
1 burkforellrom

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Bakad torsk med primörer och dillsmör

Ämnen