Mattias Larsson

Av Mattias Larsson

Krämig sillröra med prästost och dillfrön

Av Mattias Larsson

(0)

Vad tycker du?

Krämig sillröra med prästost och dillfrön

Sillröra med prästost och dillfrön. Sill och ost, klart det passar ihop. Här visar kocken Mattias Larsson hur du gör en härligt krämig och smakrik sill.
– Jag kan lova att det blir supergott, säger Mattias Larsson.

Ingredienser

1 förpackningförinlagd sill, filéer
0,5 tskDillfrö, mortlat
50 gprästost
2 mskHackad dill
0,5 dlMajonnäs
2 mskCrème fraiche
Krämig sillröra med prästost och dillfrön  .
Krämig sillröra med prästost och dillfrön .

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Krämig sillröra med prästost och dillfrön

Mattias Larsson

Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Garanterat gott” bjuder han på härlig mat hemma i köket på Rådmansö, tillsammans med sin fru Cecilia H Larsson.

Visa 34 recept