Av Mattias Larsson

Krämig sillröra med prästost och dillfrön

Av Mattias Larsson

(0)

Vad tycker du?

Krämig sillröra med prästost och dillfrön

Sillröra med prästost och dillfrön. Sill och ost, klart det passar ihop. Här visar kocken Mattias Larsson hur du gör en härligt krämig och smakrik sill.
– Jag kan lova att det blir supergott, säger Mattias Larsson.

Ingredienser

1 förpackningförinlagd sill, filéer
0,5 tskDillfrö, mortlat
50 gprästost
2 mskHackad dill
0,5 dlMajonnäs
2 mskCrème fraiche
Krämig sillröra med prästost och dillfrön .

Gör så här

1
Häll bort lagen.
2
Mortla dillfrön så smaken kommer fram mer.
3
Smula ner osten i dillfröna och den hackade dillen.
4
Fintärna sillen.
5
Blanda med majonnäs och crème fraiche.

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Läs vidare

  1. (1)

    Fänkål och dill - en superkombo till sill!

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Fisk
    3. Sill

Fisk

Visa alla

Fiskgratäng med potatismos och lättkokta sockerärtor

(1)

Gravad lax

(1)

Makrillsallad med grillad färskpotatis

(1)

Fiskgratäng med makaroner