Pavlova med hallongrädde

Av Lise Finckenhagen

(6)

Vad tycker du?

Pavlova med hallongrädde

Pavlova är lätt att göra och kan varieras efter önskemål. Den här varianten är toppad med härlig hallongrädde och färska bär för en fräsch och somrig twist, den är spröd på utsidan och läcker och krämig inuti.

Pavlova toppad med hallongrädde, färska hallon och riven choklad.
Pavlova toppad med hallongrädde, färska hallon och riven choklad.

Ingredienser

  • 6 äggvitor, medelstora/stora
  • 350 gsocker, fint
  • 1 mskmajsstärkelse
  • 2 tskVitvinsvinäger

Hallongrädde

  • 2 dlHallonsylt
  • 5 dlvispgrädde

Till garnering

  • 250 gfärska hallon
  • Choklad , riven

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pavlova med hallongrädde