Heta kycklingvingar

Av Lise Finckenhagen

(5)

Vad tycker du?

Heta kycklingvingar

Lite matigare snacks att ställa fram när det vankas fest eller myskväll framför teven. Starkt kryddade kycklingvingar serverade med ädelostdipp och krispig bladselleri.

Starkt kryddade kycklingvingar med ädelostdipp och krispig bladselleri.
Starkt kryddade kycklingvingar med ädelostdipp och krispig bladselleri.

Ingredienser

  • 1 kgkycklingvingar
  • 1 dlVetemjöl
  • 1 tskPaprikapulver
  • 1 tskCayennepeppar, eller chilipulver
  • 1 tskSalt
  • 1 tskVitlökspulver
  • 0,5 tskmalen peppar
  • 2 msksmör
  • 3 mskChilisås, hot sauce
  • 2 bladselleristjälkar
  • salt och malen peppar
  • solrosolja, eller sojaolja

Dipp

  • 3 mskÄdelost
  • 1 dlgräddfil
  • salt och malen peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Heta kycklingvingar