Mattias Larsson

Av Mattias Larsson

Sill med fänkål och dill

Av Mattias Larsson

(1)

Vad tycker du?

Sill med fänkål och dill

Att duka fram hemkryddad sill känns riktigt lyxigt och framförallt gott. Kocken Mattias Larsson visar hur enkelt du får till smakerna.
– Lakritstonerna från fänkålen och den pigga dillen är en superkombo, säger Mattias Larsson.

Ingredienser

1 förpackningförinlagd sill, filéer
50 gfänkål
0,5 tskFänkålsfrö
2 mskHackad dill
Sill med fänkål och dill
Sill med fänkål och dill

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Sill med fänkål och dill

Mattias Larsson

Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Garanterat gott” bjuder han på härlig mat hemma i köket på Rådmansö, tillsammans med sin fru Cecilia H Larsson.

Visa 34 recept