Zucchinispaghetti

Av Lise Finckenhagen

(3)

Vad tycker du?

Zucchinispaghetti

Att göra spaghetti på zucchini är inte bara gott och nyttigt, utan också enkelt. På bara 30 minuter får du en ljuvligt doftande måltid toppad med färsk basilika och nyriven parmesan. Garanterat en ny favorit vid middagsbordet!

Zucchinispaghetti med tomat, basilika och parmesan.
Zucchinispaghetti med tomat, basilika och parmesan.

Ingredienser

  • 2 zucchini
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 kvisttomater, eller plommontomater
  • 1 mskolivolja
  • 1 nävebasilikablad
  • parmesan, riven
  • salt och malen peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Zucchinispaghetti

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.