Pinnbröd med korv
Korv i pinnbröd är supergod utflyktsmat! Använd gärna lite roligare korvsorter, som lammkorv eller chilikorv. Toppa med karamelliserad rödlök, senap och rucola, till de stora barnens och de vuxnas glädje.
Ingredienser
- 400 gVetemjöl
- 100 gblandat vete-, dinkel- eller rågmjöl
- 1,5 tskSalt
- 2 tskBakpulver
- 3 mskSocker
- 2 dlVatten, ljummet
- 1 dlOlja, neutral
- korvar, goda, gärna lamm
- senap, gärna stark och syrlig
- ruccolasallad
Karamelliserad rödlök
- 2 rödlökar
- 2 msksmör
- 2 msksocker
- 2 mskrödvinsvinäger
- Salt
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.