Glutenfria pannkakor

Av Godare

Vad tycker du?

Glutenfria pannkakor

(27)

Glutenfria pannkakor – pannkakor passar till frukost, lunch, middag, mellis. Dessutom är alternativen på toppning oändliga. Här har vi ett glutenfritt alternativ. Testa att servera med smör, socker och kanel – det är jättegott.

Glutenfria pannkakor

Ingredienser

Ingredienser

4 dl
mjölk
2 dl
Mjölmix, glutenfri , fin
2
ägg
2 krm
Salt
50 g
Smör

Gör så här

1
Vispa mjölk och mjölmix. Tillsätt salt och ägg och vispa samman. Låt gärna smeten stå och dra en stund innan du börjar steka, cirka 10–15 min.
2
Stek pannkakorna i smör på medelhög värme. Vänd pannkakan när den är torr och blivit lite bubblig på ovansidan. Stek sedan lika länge till på andra sidan. Pannkakorna ska få en gyllenbrun stekyta.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Amerikanska plättar med bär

  2. Bästa receptet på glutenfri kladdkaka

  3. Morotskaka – gott och enkelt recept på den goda kakan

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Frukost
    3. Glutenfritt
decoration divider

Frukost

Visa alla

Så fixar du en lyxig helgfrukost

Tomatomelett med basilika

Minipajer med ägg och bacon

Croque madame