Chokladpannacotta med hallon

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Chokladpannacotta med hallon

Chokladpannacotta kan aldrig gå fel. En söt, fräsch och oemotståndlig dessert du enkelt kan förbereda dagen innan kalaset. Toppa med hallon och garnera med ett myntablad om så önskas.

Chokladpannacotta med hallon
Chokladpannacotta med hallon

Ingredienser

  • 100 gMörk choklad
  • 0,5 vaniljstång
  • 2 mskfarinsocker, eller vanligt socker
  • 1 dlmjölk
  • 3 dlgrädde
  • 1 Gelatinblad
  • 2 förpackningarhallon, till servering

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Chokladpannacotta med hallon

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.