Cecilia H Larsson

Av Cecilia H Larsson

Passionsfrukts-tartletter

Av Cecilia H Larsson

(4)

Vad tycker du?

Passionsfrukts-tartletter

Syrlig passionsfrukt gör sig utmärkt tillsammans med söt maräng.
Bakbloggaren och Godare-profilen Cecilia H Larsson har komponerat den vackra desserten som blir ett perfekt avslut på en 3-rättersmiddag.

Tartletterna går att göra antingen i portionsformat eller som en stor paj.
Tartletterna går att göra antingen i portionsformat eller som en stor paj.

Ingredienser

Pajskal

100 gSmör , kallt
1 dlflorsocker
3 dlvetemjöl
1 ägg
1 nypasalt

Passionsfrukts-pannacotta

4 Gelatinblad
250 gpassionsfruktpuré, kan ersättas med annan frukt- eller bärpuré
2,5 dlvispgrädde
1 dlströsocker
1 tskVaniljsocker
1 nypasalt

Varmvispad maräng

3 äggvitor
0,5 tskpressad citron
2,5 dlströsocker

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Passionsfrukts-tartletter

Cecilia H Larsson

Cecilia H Larsson är bakbloggare, receptkreatör och bakboksförfattare. Hon älskar att skapa såväl gamla favoriter som helt nya bakverk – med en extra passion för dekoration. Tillsammans med sin man Mattias Larsson leder hon programmet ”Garanterat gott” där det bjuds på lyxig – men alltid lättlagad – helgmat.

Visa 17 recept