Eton mess med färska bär och maränger

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Eton mess med färska bär och maränger

Eton mess, eller marängsviss, är en snabb och enkel dessert med härlig smak av färska bär, vispad grädde och söta maränger. Klar på bara 15 minuter!

Eton mess med färska bär och maränger
Eton mess med färska bär och maränger

Ingredienser

  • 5 dlgrädde
  • 50 gmaränger
  • 500 gfärska bär, jordgubbar och/eller hallon
  • 2 msksocker

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Eton mess med färska bär och maränger

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.