Koreansk chili sin carne

(2)

Vad tycker du?

Koreansk chili sin carne

Koreansk chili sin carne. Med chilipastan gochujang smaksätter du chilin på ett sätt som för tankarna till Korea. Kryddigt, mustigt och lagom starkt. Recept av Jimmy Guo.

Koreansk chili sin carne.
Koreansk chili sin carne.

Ingredienser

  • 1 Gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 tskpaprikapulver
  • 1 mskTomatpuré
  • 500 gSojafärs
  • 400 gbönor
  • 185 ggochujangsalsa med ingefära och chili, cirka
  • 5 dlGrönsaksbuljong
  • 1 mskJapansk soja
  • 2 mskmirin
  • Olja, till stekning
  • Salt och peppar

Till servering

  • färsk koriander
  • créme fraiche, växtbaserad
  • ris, kokt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Koreansk chili sin carne