Smörrebröd med ägg och räkröra

Av Lise Finckenhagen

(36)

Vad tycker du?

Smörrebröd med ägg och räkröra

En maffig smörgås med ägg och räkröra är perfekt till lunch. Extra lyxigt känns det med färska örter på toppen. Välj gärna ett surdegsbröd eller annat lite mer rustikt bröd.

Smörrebröd med ägg och räkröra.
Smörrebröd med ägg och räkröra.

Ingredienser

  • 2 brödskivor, stora och goda
  • 2 ägg, kokta
  • 100 gräkor, skalade
  • 1,5 mskmajonnäs
  • 1 mskCrème fraiche
  • 1 mskrödlök, finhackad
  • 2 färska örter, som dill, gräslök, persilja, hackade.
  • 0,5 citron
  • svartpeppar, mald

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Smörrebröd med ägg och räkröra