Inlagd sill – lättlagad klassiker

Av Godare

Bland det bästa med sill, förutom att det är så gott, är att den blir ännu godare om man gör den någon dag i förväg. Mindre stress och godare sill, helt perfekt. 

Inlagd sill, snabblagad och god.

Ingredienser

Ingredienser

1 förpackning
5-minuters sill
2
rödlökar
1 msk
Rödvinsvinäger
1
lagerblad
15
kryddpepparkorn
5
svartpepparkorn

Gör så här

1
Skala och skär löken i ringar och blanda med vinägern.
2
Häll sillen med sin färdiga lag i en burk och vänd ner löken och vinägern tillsammans med lagerblad och krydd- och svartpeppar. Blanda om lite.
3
Låt stå 2–3 timmar eller till nästa dag.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Krämig kavringstårta med matjessill

  2. Sommarens bästa sill

  3. Krämig lingonsill med lime

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Sill
    3. Midsommar
decoration divider

Sill

Visa alla

Krämig lingonsill med lime

Gräddfilssill med löjrom

Fänkål- och akvavitssill

Sill med asiatiska smaker