Sill med lök och rosépeppar

Av Godare

Vad tycker du?

Sill med lök och rosépeppar

(15)

Festa till middagen med med den här färgglada och goda lök- och rosépepparsillen. Superenkelt och går fort att laga om du använder 5 minuters-sill. Rosépeppar ger sillen en somrigt blommig smak.

Sill med lök och rosépeppar.

Ingredienser

Ingredienser

2 förpackningar
5-minuters-sill
2
Vårlök
1
rödlök, stor
20 g
Rosépeppar
1
Morot
Salt och peppar

Gör så här

1
Häll av sillen och spara lagen från förpackningen. Skär i bitar.
2
Skiva vårlöken, även det gröna.
3
Skär rödlöken i tunna klyftor.
4
Skala moroten och skär i skivor eller smala stavar.
5
Varva alla ingredienser i en glasburk och häll slutligen på lagen.
6
Låt stå i kylskåp minst 1 timme innan servering för att smakerna ska sätta sig.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Goda sommarmaten

  2. Senapssill med fransk senap och konjak

  3. Rödbetsgravad lax – så lyckas du

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Sill
    3. Midsommar
decoration divider

Sill

Visa alla

Krämig lingonsill med lime

Inlagd sill – lättlagad klassiker

Gräddfilssill med löjrom

Fänkål- och akvavitssill