Smal och snabb aprikosdessert

Av Godare

Vad tycker du?

Smal och snabb aprikosdessert

(26)

Aprikosdessert med konserverad frukt, vaniljkesella och mandelskorpor – kan det bli enklare? Recept av Sara Bergfors.

Smal och snabb aprikosdessert

Ingredienser

Ingredienser

2 burkar
konserverade aprikoser, à 400 g
4 dl
Vaniljkesella
16
mandelskorpor (Cantucci)

Gör så här

1
Krossa mandelskorporna lätt i en mortel.
2
Häll av sockerlagen från aprikoserna.
3
Varva aprikoser, skorpor och kesella i dessertglas.
4
Servera omedelbart.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Gino – en klassisk dessert

  2. Aprikos- och getostfylld fläskfilé

  3. En italiensk smakfylld efterrätt med hallon och mintchoklad

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Efterrätter
decoration divider

Efterrätter

Visa alla

Friterade äppelskivor med äppelkolasås

Vaniljfromage med portvin

Fluffig chokladmousse på nolltid

Pannkakor med jorgubbar och mascarpone