Gubbröra – enkelt recept

Av Godare

Vad tycker du?

Gubbröra – enkelt recept

(22)

Gubbröra är alltid rätt. Denna klassiska röra är god på knäckebröd, potatis eller som tillbehör. Passar till både frukost, lunch och middag, och alla högtider, året om!

Gubbröra på potatishalvor.

Ingredienser

Ingredienser

3
Ägg
10
ansjovisfiléer
1
Rödlök
1 dl
Hackad dill
0.5 dl
hackad gräslök
0.5 dl
Hackad persilja
3 msk
smörgåskaviar, t ex Kalles
2
äggulor

Gör så här

1
Börja med att hårdkoka tre av äggen.
2
Hacka ansjovisen, löken, det kryddgröna och de kokta äggen.
3
Rör ihop med gulorna från de 2 resterande äggen och kaviaren.
4
Tips! Du kan hoppa över de råa äggulorna och i stället röra i 1 deciliter gräddfil.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Fransk potatissallad – perfekt tillbehör till grillat

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Fisk
decoration divider

Fisk

Visa alla

Tonfisksandwich med kapris och citron

Stekt torsk med brynt smör och potatismos

Foliegrillad öring med vitlökssmör

Fiskgratäng med bacon