Focaccia med lufttorkad skinka

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Focaccia med lufttorkad skinka

Njut av focaccia med lufttorkad skinka som den är, med hemmagjord aioli, eller gör en spännande twist och toppa brödet lite extra med till exempel mozzarella och sallad.

Focaccia med lufttorkad skinka
Focaccia med lufttorkad skinka

Ingredienser

  • 25 gJäst
  • 7 dlVatten, ca 25 grader
  • 1 kgVetemjöl
  • 20 gSalt
  • 40 golivolja

Topping

  • 0,5 dlolivolja
  • Flingsalt
  • rosmarin

Extra topping

  • 4 mozzarella
  • 200 glufttorkad skinka, i tunna skivor
  • 4 nävarrucola
  • 2 nävarbasilika

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Focaccia med lufttorkad skinka