Champagnebubblande hallondessert

Av Godare

Vad tycker du?

Champagnebubblande hallondessert

(43)

Champagnebubblande hallondessert – det enkla är det goda. Lägg en fin kula hallonsorbet i ett glas på fot och häll bubblande champagne eller mousserande vin över. Friskt och gott efter en långsittarmiddag.

Champagnebubblande hallondessert

Ingredienser

Ingredienser

4 kulor
hallonsorbet
8 dl
champagne
4
drinkpinnar
4
färska hallon
myntablad
8 blad
mynta

Gör så här

1
Trä ett eller flera färska hallon på så många drinkpinnar du behöver.
2
Forma fina kulor av sorbeten och lägg i glas på fot. Häll över bubblande dryck, dekorera med myntablad och drinkpinne och servera genast .

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Lyxig hallon- och champagnemousse

  2. Aprikosgranité med champagne

  3. Gino – en klassisk dessert

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Efterrätter
decoration divider

Efterrätter

Visa alla

Friterade äppelskivor med äppelkolasås

Vaniljfromage med portvin

Fluffig chokladmousse på nolltid

Pannkakor med jorgubbar och mascarpone