Vit sparris med brynt smör och ramslök

Av Godare

(8)

Vad tycker du?

Vit sparris med brynt smör och ramslök

Vit sparris. Årets kocks favoritprimör går att tillaga på flera olika sätt. Svep in i folie och baka i ugnen, stek i smör, råhyvla och använd i en sallad.

I det här receptet serverar Ludwig Tjörnemo vit sparris med brynt smör och ramslök.

Vit sparris är Ludwig Tjörnemos favorit bland vårprimörerna.
Vit sparris är Ludwig Tjörnemos favorit bland vårprimörerna.

Ingredienser

Sparris

  • 8 sparris
  • 2 mskSmör
  • 1 citron
  • 2 mskSocker
  • 2 mskSalt

Smörkrisp

  • 2 dlSmör
  • 1 dltorrmjölk

Smörkräm

  • 1 ägg
  • 1 dlsmörkrisp
  • 1 dlolja
  • Salt
  • citronjuice

Topping

  • 8 bladramslök
  • 4 kvistarkörvel
  • citron

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Vit sparris med brynt smör och ramslök