Isglass med bubbel
Här kommer ett riktigt partytrick: isglass med bubbel! Servera hemgjorda isglassar med smak av hallon, lime och mango i vackra glas med prosecco och låt festen börja!
Ingredienser
Hallonisglass
- 150 gsocker
- 1 dlvatten
- 500 gHallon
- 1 mskcitronsaft
Mango och passionsfruktsisglass
- 200 gsocker
- 3 dlvatten
- 2 mango, mogen
- 2 Lime
- 4 passionsfrukter
Till servering
- prosecco , eller annat bubbel
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.