Low and Slow egna goda coleslaw

Av Clara Öhrn

Vad tycker du?

Low and Slow egna goda coleslaw

(9)

Recept från restaurang Low and Slow gör fantastiskt goda kötträtter. Det här är recept på deras godaste coleslaw. Perfekt krämig och passar utmärkt till rökig mat såsom burgare eller ribs.

Coleslaw och pulled pork

Ingredienser

Ingredienser

0.5
Vitkålshuvud, finstrimlat (skär gärna vitkålen med en mandolin för bästa resultat)
1 dl
rödkål, finstrimlad
1
morot, riven
1 msk
Hackad persilja
4 dl
Majonnäs, om du har ett eget favoritrecept, använd gärna det
1.5 dl
Socker
0.5 dl
Äppelcidervinäger
Salt och svartpeppar

Gör så här

1
Mixa alla ingredienser i en skål med dina händer.
2
Smaka av med salt och peppar. Lyft över din coleslaw till en serveringsskål och pressa ur en del (men inte all) vätska.
3
Servera direkt.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Rökt tomatsallad med cheddarkrutonger

  2. Majsbröd med honungssmör

  3. Toppa burgaren med coleslaw

  4. Pulled pork

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Tillbehör
    3. Amerikansk mat
decoration divider

Tillbehör

Visa alla

Blomkålscouscous

Jordgubbssalsa med mango

Nypotatis med gräddfil och bacon

Gräddgratinerad mandelpotatis