Marinerat vegokött med färska örter

Av Godare

Vad tycker du?

Marinerat vegokött med färska örter

(11)

Marinerat vegokött passar perfekt på midsommarbuffén.
En smakrik rätt med senap, timjan, dragon och rosmarin som går att förbereda dagen innan.
Recept av Mattias Kristiansson.

Marinerat vegokött på midsommarbuffén

Ingredienser

Ingredienser

500 g
vegokött, tillagat

Marinad

2 msk
Vitvinsvinäger
1 dl
Rapsolja
1 dl
Vatten
1 tsk
Salt
2
vitlöksklyftor, pressade
1 msk
Dijonsenap
1 tsk
Dragon, torkad
1 tsk
Timjan, torkad
1 tsk
Rosmarin, torkad

Gör så här

1
Lägg vegoköttet på ett serveringsfat.
2
Blanda ihop samtliga ingredienser till marinaden och häll den över köttet.
3
Låt stå i kylen tills det ska serveras.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Goda sommarmaten

  2. RECEPT

    Vegetarisk midsommarbuffé – här är höjdpunkterna

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Vegetariskt
decoration divider

Vegetariskt

Visa alla

Blomkålskroketter

Sötsur grönsakswok

Vegetarisk lasagne med aubergine

Tomatomelett med basilika