Gluten- och laktosfri kokosgröt
Denna frukost mättar extremt bra, innehåller inga mejeriprodukter och är glutenfri. Kan även varieras genom att röra i bärpulver, toppa med nötter, färska bär, frön eller kokoschips.
Recept av Cecilia Folkesson.
Ingredienser
Ingredienser
2
ägg
1 msk
Kokosmjöl
1 dl
Kokosgrädde
1 krm
vaniljpulver
till servering
nötmjölk
frukt och bär, variera efter smak
Gör så här
1
Vispa ihop alla ingredienser i kastrull på svag värme tills lagom konsistens. (Ju längre tid/varmare, desto torrare gröt)
2
Häll upp i skål och servera med nötmjölk, bär och kokos. Eller det du har hemma!
3
Tips! Smält ner några bitar kakaosmör. Kakaosmöret tillsammans med vaniljpulver ger kokosgröten en supergod smak.