Spara tid och laga all mat i en form

Publisert:
Mat som lagats på en plåt

Kommersiell text

Rätter där allt lagas tillsammans på en långpanna eller i en form är inte bara gott – det sparar även massor av tid!

Få till god och hemlagad mat även under stressiga vardagskvällar. Genom att tillaga alla ingredienser samtidigt får du inte bara en god måltid, utan du sparar även mycket tid – och disk! Det enda du behöver göra är att förbereda ingredienserna och skjutsa in det i ugnen.

Allt i ett-rätter

Kokboken Allt i ett-rätter av Madeleine Landley.

Att laga allt i en och samma panna, form eller gryta gör middagsbestyren smidigare för både den stora och lilla familjen. Här varvas moderna recept med upphottade klassiker. Boken innehåller dessutom kalla såser att kombinera med de olika rätterna, och varför inte avrunda middagen med någon av de fem lättlagade desserterna? Madeleine Landley är receptkreatör och matfotograf och driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök.

Ugnsformsset från Le Creuset

Ugnsformsset från Le Creuset

Set med ugnsformar från Le Creuset i stengods som är perfekta för att ugnsrosta maträtter, de säljs just nu till rabatterat pris. Läs mer och köp här.

Långpanna från Scanpan

Långpanna från Scanpan.

Stilren långpanna i rostfritt stål med kopparbelagd utsida från serien Maitre D’ från Scanpan. Långpannan är fin att servera ur direkt och går att ha på spisen för varmhållning. Läs mer och köp här.

Mat på en plåt

Mat på en plåt av Tareq Taylor

Kokboken Mat på en plåt av Tareq Taylor präglas av hans sunda och smakrika måltidstänk, det är bra, hälsosamma och enkla råvaror som kombineras och blir till goda middagar med kryddor från hela världen.

Rektangulär ugnsform

Ugnsform från Staub

Ugnsform från Staub i stengods med emaljerad insida, finns i flera färger. Läs mer och köp här.

Ugnsform från PotteryJo

Ugnsform från PotteryJo

Grå, oval ugnsform från PotteryJo med dekorativ kant. Läs mer och köp här.

Baka i långpanna deluxe

Baka i långpanna deluxe

Sveriges bakdrottning Frida Skattberg bjuder på enkla bakverk för många. Allt bakas i långpanna! Här finns klassiker som kärleksmums och rulltårta uppdaterade deluxe, men också bakverken du kanske inte visste att du kan göra i långpanna. Vad sägs till exempel om chokladbiskvier, vaniljhjärtan eller prinsesstårta?

Ugnsformar från Kockums

Emaljformar från Kockums

Tvåpack med blå emaljformar från Kockums, finns även i fler färger. Läs mer och köp här.


Läs vidare

  1. Falukorv i ugn

  2. Så blir laxen saftig i ugnen

decoration divider