Frasvåfflor – så blir de helt perfekta
Frasvåfflor – klassiskt frasiga och så goda.
– De här är gjorda efter konstens alla regler med vispad grädde och kolsyrat vatten i smeten så de blir perfekt frasiga, säger Emma Brink Rask.
Den 25 mars är det våffeldagen, så bara att hugga i.
4 portioner i receptet blir cirka 10 våfflor.
Ingredienser
Våfflor
- 100 gSmör
- 1 dlvispgrädde
- 4,5 dlvetemjöl
- 1 tskBakpulver
- 1 msksocker
- 1 krmSalt
- 3 dlmjölk
- 1 dlKolsyrat vatten
Servera med
- sylt och grädde
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Emma Brink Rask
Många känner igen Emma Brink Rask under namnet ”Brinken bakar” med en populär blogg och sitt Instagramkonto. Spritsdrottningen är en passionerad och självlärd hemmabagare, utbildad digital contentstrateg, kokboksförfattare och poddare. Här delar Emma med sig av goda desserter, allt från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons.
Visa 22 recept