Kanderade apelsin- eller grapefruktskal

Av Godare (Aftonbladet)

(12)

Vad tycker du?

Kanderade apelsin- eller grapefruktskal

Mandariner, apelsiner, citroner och lime vill som så många andra frukter inte ligga och vara vackra i fruktskålen. De gillar att förvaras kallt i kylen, gärna i en plastpåse.
– Eftersom jag flitigt använder alla typer av citrusskal i matlagningen ligger dessa frukter på listan över saker som jag alltid köper ekologiskt, säger kokboksförfattaren Karin Bohlin.

Kanderade apelsin- eller grapefruktskal.
Kanderade apelsin- eller grapefruktskal.

Ingredienser

2 grapefrukter, eller
3 apelsiner
2 dlströsocker

Sockerlag

2 dlströsocker
1 dlVatten

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kanderade apelsin- eller grapefruktskal