Het kantarellpasta med vitlök

Av Lise Finckenhagen

(7)

Vad tycker du?

Het kantarellpasta med vitlök

Finns det något bättre sätt att njuta av säsongens nyplockade kantareller än att smörsteka dem med vitlök? Det passar perfekt till pasta med nyriven parmesan, pepprig ruccola och het chili. Enkelt och himmelskt gott!

Pasta med smörstekta kantareller, parmesan, ruccola och chili är perfekt när du känner för något gott och enkelt till middag.
Pasta med smörstekta kantareller, parmesan, ruccola och chili är perfekt när du känner för något gott och enkelt till middag.

Ingredienser

  • 300 gpasta, gärna spagetti
  • 400 gKantareller, rensade
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 Schalottenlökar, stora, finhackade
  • 1 dlparmesan, riven
  • 2 nävarruccola, eller babyspenat
  • 1 knippegräslök, eller persilja, hackad
  • smör och olja, till stekning
  • salt och malen peppar
  • torkad chili, eller chiliflakes

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Het kantarellpasta med vitlök