Pepparbiff i konjakssås

Av Lise Finckenhagen

(9)

Vad tycker du?

Pepparbiff i konjakssås

Enkelt och gott med bara lite disk efteråt. Du behöver bara en stekpanna för att göra både biff och sås. Servera med stekt potatis.

Pepparbiff i konjakssås.
Pepparbiff i konjakssås.

Ingredienser

  • 4 biffar, möra
  • 30 gsvartpeppar, hel
  • 1 dlKonjak, eller brandy
  • 1 dlgrädde
  • 2 dlCrème fraiche
  • 1 mskvinbärsgelé
  • 2 nävebladpersilja, hackad
  • 1 rödlök
  • 4 Schalottenlök, stora
  • 1 Purjolök, liten
  • smör och olja, till stekning
  • Salt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pepparbiff i konjakssås