Socca med bönsallad och pecorino

Av Godare

(1)

Vad tycker du?

Socca med bönsallad och pecorino

Tina Nordströms socca med bönsallad, krämig ricotta och nötig pecorino är ett snabbt och enkelt recept som sätter guldkant på vilken middagsbjudning som helst.

Recept ur boken ”Gott käk utan krångel” av Tina Nordström.

Socca med bönsallad och pecorino, toppad med brytbönor och ricotta.
Socca med bönsallad och pecorino, toppad med brytbönor och ricotta.

Ingredienser

Socca

5 dlKikärtsmjöl
3 dlVatten
3 mskolivolja
1 tskSalt

Tillbehör

200 gbrytbönor
1 msksmör
1 mskolivolja
Salt
Peppar
2 Salladslökar
100 gpecorino
150 gricotta

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Socca med bönsallad och pecorino