Sparrispaj med salladslök och chèvre

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Sparrispaj med salladslök och chèvre

Lägg lite extra omsorg på dekorationen på här vackra pajen med sparris, salladslök och chèvre. Då blir det extra kul att ställa fram den på bordet till gästernas jubel.

Sparrispaj med salladslök och chèvre
Sparrispaj med salladslök och chèvre

Ingredienser

  • 3 plattorsmördeg, frysta
  • sparris, grön
  • 1 knippesalladslök, litet
  • 3 ägg
  • 3 dlvispgrädde
  • 150 gschweizerost, riven
  • 100 gchèvre
  • Salt och peppar
  • Olivolja, till stekning
  • färska örter, till dekoration
  • rödbetor, i tunna skivor till garnering

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Sparrispaj med salladslök och chèvre

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.