Tareq Taylor

Av Tareq Taylor

Tareq Taylors gräddiga pasta med kyckling

Av Tareq Taylor

(5)

Vad tycker du?

Tareq Taylors gräddiga pasta med kyckling

En enkel vardagspasta med nyttig grönkål, som kan bytas ut mot svartkål.
– Har du stekt, grillad eller kokt kyckling över är den perfekt att använda här, tipsar Tareq Taylor.
Recept ur kokboken ”Tareq Taylors kyckling”.

Bjud på en härligt krämig pasta med kyckling, svamp och grönkål.
Bjud på en härligt krämig pasta med kyckling, svamp och grönkål.

Ingredienser

100 ggrönkål, eller svartkål
100 gChampinjoner
1 vitlöksklyfta
600 gKyckling, utan skinn och ben, t.ex. bröst- eller lårfilé
1 mskSmör
1 nypaflingsalt
svartpeppar, nymald
3 dlvispgrädde
0,5 citron, rivet skal
2 tskCitronjuice, färskpressad
svartpeppar

Till servering

400 gPenne
parmesan, färskriven
0,5 dlvalnötter

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Tareq Taylors gräddiga pasta med kyckling

Tareq Taylor

Tareq Taylor är en välkänd kock och kokboksförfattare. Han har vunnit ”Kockarnas kamp”, varit julvärd i SVT och synts i tv-program som ”Trädgårdstider” och ”Över Atlanten”. På Godare får vi följa med på en kulinarisk resa i ”Tareq Taylor's Nordic Cookery”. Här lagas det mat från hela Norden, med spännande människor och matupplevelser i världsklass.

Visa 36 recept