Seg rabarberkaka
En ljuvligt god och seg kaka med rabarber som bakas i långpanna. Smaken av sommar på en plåt! Perfekt att avnjuta på en filt i gräset, eller när du ska bjuda många på fika.
Recept ur boken ”Jennys sommar” av Jenny Warsén.
1 portion i receptet blir en kaka med 6–8 bitar.
Ingredienser
- 200 gsmör
- 4 ägg
- 5 dlströsocker
- 5 dlVetemjöl
- 3 tskVaniljsocker
- 2 mskflorsocker, cirka
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Jenny Warsén
När Jenny Warsén lagar mat ska det vara gott, gå snabbt och inte kosta alltför mycket. Hon är vardagsmatens riddare, kokboksförfattare och bloggare. Här på Godare delar hon med sig av enkla vardagsrätter och härlig sommarmat med extra goda smaker. Bild från boken "Jennys sommar". Foto: Ulrika Pousette
Visa 19 recept