Glutenfria tekakor

Av Godare

(16)

Vad tycker du?

Glutenfria tekakor

Finns det något snällare bröd än tekakor? Skulle inte tro det, det är ett riktigt mysbröd.
Det är tryggheten själv i en smörgås.
– Perfekt en ruggig dag när allt känns botten. Då är tekakan där som en varm kram. säger Jessica Frej.
Tid för degen att jäsa tillkommer med 3 timmar. Recept ur Baka utan gluten.

Glutenfria tekakor
Glutenfria tekakor

Ingredienser

  • 500 gmjölk
  • 12 gJäst
  • 20 gRapsolja
  • 20 gSirap
  • 100 ghavremjöl
  • 140 gBovetemjöl
  • 1 tskSalt
  • 2 krmbrödkryddor
  • 20 gpsylliumhusk

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Glutenfria tekakor