Thomas Sjögren

Av Thomas Sjögren

Matjessill med gulbetor och brynt smör

Av Thomas Sjögren

(13)

Vad tycker du?

Matjessill med gulbetor och brynt smör

Matjessill och brynt smör är smaker som passar väldigt bra ihop. Tillsammans med de fina gulbetorna får du en fräsch och god rätt. Toppa med vallmofrön för ännu mera smak. Recept av Thomas Sjögren.

Ingredienser

  • 1000 gMatjesill
  • 24 gulbetor
  • 500 ggräddfil
  • 100 gblå vallmofrön
  • 800 gosaltat smör
  • Flingsalt
  • 20 gOlivolja
Majtessill och brynt smör smakar bra tillsammans med gulbetor och vallmofrön.
Majtessill och brynt smör smakar bra tillsammans med gulbetor och vallmofrön.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Matjessill med gulbetor och brynt smör

Thomas Sjögren

Thomas Sjögren

Thomas Sjögren är stjärnkocken som vunnit både ”Kockarnas kamp” och ”Årets Kock”. I båda tävlingarna blev han då den yngsta segraren någonsin. Thomas är uppvuxen i Umeå men har sedan tonåren bott på Västkusten där han förälskat sig i matlagning med fisk och skaldjur. I hans program på Godare djupdyker han i allt det goda som havet har att erbjuda, som sill, ostron och havskräftor.

Visa 16 recept

Ämnen