Emma Brink Rask

Av Emma Brink Rask

Pannkakssnittar med färskost och hallonsylt

Av Emma Brink Rask

(2)

Vad tycker du?

Pannkakssnittar med färskost och hallonsylt

Det perfekta tilltugget till barnkalaset, desserten eller festbuffén. Busenkla att rulla ihop och förbereda.

Fyll pannkakorna med jordgubbssylt och nötkräm.
Fyll pannkakorna med jordgubbssylt och nötkräm.

Ingredienser

Pannkakor

  • 10 gSmör
  • 1 dlVetemjöl
  • 1 krmSalt
  • 1 tskVaniljsocker
  • 2 dlmjölk
  • 1 ägg

Snittar

  • 3 tunna pannkakor
  • 100 gcream cheese
  • 100 gnötkräm
  • Hallonsylt
  • Hallon, färska
  • tandpetare, eller drinkpinnar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pannkakssnittar med färskost och hallonsylt

Emma Brink Rask

Många känner igen Emma Brink Rask under namnet ”Brinken bakar” med en populär blogg och sitt Instagramkonto. Spritsdrottningen är en passionerad och självlärd hemmabagare, utbildad digital contentstrateg, kokboksförfattare och poddare. Här delar Emma med sig av goda desserter, allt från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons.

Visa 22 recept

Ämnen