Raita med frukt

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Raita med frukt

Raita är en fräsch och god yoghurtdipp med bitar av söt ananas, granatäppelkärnor och färsk koriander. Utsökt till indiska rätter som pakora och curry.

Raita med kefir, spiskummin, bitar av söt ananas, granatäppelkärnor och färsk koriander.
Raita med kefir, spiskummin, bitar av söt ananas, granatäppelkärnor och färsk koriander.

Ingredienser

2 dlnaturell yoghurt
1 dlkefir, kan ersättas med yoghurt
1 tskspiskummin, rostad och krossad
0,5 tsksocker
0,25 tskchilipulver
salt och malen peppar
2 dlananas, i tärningar
2 mskgranatäppelkärnor
färsk koriander

Gör så här

  1. Rör ihop yoghurt, kefir, spiskummin, socker och chili. Smaka av med salt och malen svartpeppar. Blanda i ananas, granatäpple och hackad koriander. Servera direkt eller förvara i kylen fram till servering.

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Raita med frukt