Loaded chips med ostig topping

Av Godare

(1)

Vad tycker du?

Loaded chips med ostig topping

Visst, chips är goda att äta som de är. Men har du smakat loaded chips? Toppade med tomatsås, paprika och ost blir de snabbt hela familjens nya favoritsnacks. In med chipsen i ugnen några minuter och servera varma eller kalla – i klippet ser du exakt hur det går till.

Ingredienser

12 välvda chips
1 dltomatsås
0,5 dlrödlök, finhackad
1 dlröd paprika, hackad
1,5 dlost
Persilja , för garnering
Loaded chips med ostig topping

Gör så här

1
Lägg ut chipsen på en bakplåtsbeklädd plåt eller i en ugnsfast form.
2
Bred ca i tsk tomatsås längs mitten på varje chips och fyll sedan på med rödlök, paprika och ost. Fyllningen ska vara längs mitten av chipset för att inte kanterna ska tyngas ner när chipsen blir varma i ugnen.
3
Baka i ugnen på 220 grader tills chipsen har fått fin färg och osten smält, ca 3-5 minuter. Låt svalna lite, klipp över persilja och servera chipsen ljumna eller kalla.

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Läs vidare

  1. (1)

    Makalösa nachobrickan – med läckra tillbehör

  2. (1)

    Knapriga sötpotatischips i mikron

  3. (1)

    Krispiga pastasnacks

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Smårätter
    3. Tillbehör

Smårätter

Visa alla
(1)

Kantarelltoast med bacon

(1)

Marinerad parmesanost

(1)

Honungsrostade nötter

(1)

French toast med banan och choklad