Färskpotatis med löjrom

Av Godare

(0)

Vad tycker du?

Färskpotatis med löjrom

Potatis, löjrom och crème fraiche i en fantastisk rätt till midsommarbordet.
Små härliga munsbitar som går snabbt att göra.
Ingredienserna kan bytas ut för ett vegetariskt alternativ.

Färskpotatis till midsommarbordet 
Färskpotatis till midsommarbordet

Ingredienser

8 Färskpotatisar
0,5 dlCrème fraiche
50 gLöjrom
1 rödlök, liten
25 gSmör
Salt och peppar
dill

Gör så här

  1. Koka färskpotatisen mjuk i saltat vatten och låt svalna.
  2. Bryn smör i en kastrull tills smöret är gyllenbrunt och fått en nötig doft.
  3. Halvera färskpotatisen och lägg på ett serveringsfat. Klicka ut crème fraiche och löjrom på potatisbitarna.
  4. Häll lite brynt smör på varje potatis med en tesked. Strö på finhackad rödlök och dekorera med dill.
  5. Häll på flingsalt och färskmalen svartpeppar efter smak. Servera!

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Färskpotatis med löjrom

Ämnen