Kanelbullesockerkaka
Kanelbullesockerkaka är en supersaftig sockerkaka med kanelbullerippel.
– Hela kakan smakar som mitten på en kanelbulle, där det alltid är mest fyllning och absolut godast, säger Camilla Hamid.
Recept ur Camilla Hamids bakbok Kaka på kaka.
1 portion i receptet blir en kaka med cirka 10–12 bitar.
Ingredienser
Smet
- 100 gSmör
- 1 dlmjölk, 3 %
- 3 ägg, stora
- 2 dlströsocker
- 3 dlVetemjöl
- 2 tskBakpulver
- 2 tskVaniljsocker
- 1 nypasalt
Kryddblandning
- 0,5 dlströsocker
- 0,25 dlFarin brun, strö
- 2 tskKanel
- 1 tskKardemumma
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Camilla Hamid
Med sina hybridbakverk och förkärlek till prinsesstårta är Camilla Hamid receptkreatören och kokboksförfattaren som gör succé på sociala medier. Här på Godare delar hon med sig av populära recept på bland annat kärleksmumssnittar, kanelbullesockerka och prinsessbiskvier.
Visa 19 recept