Gratinerade ostron med vitlök och persilja
Gratinerade ostron är perfekt för novisen som inte provat ostron tidigare. Smaken av crème fraiche, pecorino, citron och persilja kommer garanterat väcka mersmak!
Thomas Sjögren visar i klippet hur du med enkelhet tillagar detta hemma.
Ingredienser
- 4 ostron
- 1 dlCrème fraiche
- 1 vitlöksklyfta
- 50 gsmör
- 0,25 citron
- 0,5 dlpecorino, riven
- 1 krukakruspersilja
- svartpeppar
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Thomas Sjögren
Thomas Sjögren är stjärnkocken som vunnit både ”Kockarnas kamp” och ”Årets Kock”. I båda tävlingarna blev han då den yngsta segraren någonsin. Thomas är uppvuxen i Umeå men har sedan tonåren bott på Västkusten där han förälskat sig i matlagning med fisk och skaldjur. I hans program på Godare djupdyker han i allt det goda som havet har att erbjuda, som sill, ostron och havskräftor.
Visa 16 recept