Lövbiff i tomatsås med parmesanost
Lövbiff i tomatsås är en riktig smakupplevelse. När du kokar köttet i tomat så blir den otroligt mör och mjuk och såsen får en mustig och god smak. Servera med tagliatelle eller en god sallad till.
Ingredienser
Ingredienser
800 g
Tomatsås med parmesan
500 g
Lövbiff
4 portioner
Pasta
1 dl
riven parmesanost
svartpeppar
Gör så här
1
Koka upp tomatsåsen i en vid kastrull.
2
Dela lövbiffarna i två delar. Lägg försiktigt ner lövbiffskivorna i tomatsåsen och se till att den täcker överallt. Späd med lite vatten om såsen känns för tjockt.
3
Låt koka under lock i cirka 20 minuter eller tills lövbiffen är väl genomkokt.
4
Koka under tiden pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
5
Servera lövbiffen med nykokad pasta eller tillsammans med ett gott surdegsbröd och sallad.
6
Vrid ett varv med pepparkvarnen över tallriken precis innan servering och strö på lite nyriven parmesanost.