Lövbiff i tomatsås med parmesanost

Av Godare

Vad tycker du?

Lövbiff i tomatsås med parmesanost

(390)

Lövbiff i tomatsås är en riktig smakupplevelse. När du kokar köttet i tomat så blir den otroligt mör och mjuk och såsen får en mustig och god smak. Servera med tagliatelle eller en god sallad till.

Mör lövbiff i smakrik tomatsås.

Ingredienser

Ingredienser

800 g
Tomatsås med parmesan
500 g
Lövbiff
4 portioner
Pasta
1 dl
riven parmesanost
svartpeppar

Gör så här

1
Koka upp tomatsåsen i en vid kastrull.
2
Dela lövbiffarna i två delar. Lägg försiktigt ner lövbiffskivorna i tomatsåsen och se till att den täcker överallt. Späd med lite vatten om såsen känns för tjockt.
3
Låt koka under lock i cirka 20 minuter eller tills lövbiffen är väl genomkokt.
4
Koka under tiden pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
5
Servera lövbiffen med nykokad pasta eller tillsammans med ett gott surdegsbröd och sallad.
6
Vrid ett varv med pepparkvarnen över tallriken precis innan servering och strö på lite nyriven parmesanost.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

    1. Ämnen

      1. Recept
      2. Kött
      3. Biffar
    decoration divider

    Kött

    Visa alla

    Gratinerad köttbullsmacka

    Fläskfilé med äpple och rosmarin

    Kryddrökt fläskfilé

    Fläskfilé i sötsur sås