Tonfisksandwich med kapris och citron

Av Lise Finckenhagen

(16)

Vad tycker du?

Tonfisksandwich med kapris och citron

En krämig tonfiskröra är väldigt gott i sig men på rågbröd blir det helt fantastiskt. Kapris och citron tillför härlig syra. En perfekt lunch, middag eller picknick för varma dagar.

Tonfisksandwich med kapris och citron
Tonfisksandwich med kapris och citron

Ingredienser

  • 2 burkartonfisk i olja
  • 1 dlmajonnäs, lättmajonnäs om man vill
  • 2 mskkapris, grovhackad
  • 2 Salladslökar, finhackade
  • 4 mskfärska örter, som bladpersilja, basilika, dill och dragon
  • 1 mskcitronsaft
  • 8 skivorRågbröd

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Tonfisksandwich med kapris och citron

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.