Enkla kockknepen som gör torskryggen helt perfekt
Med några enkla knep blir torskryggen så där läckert mjuk och fin, exakt som vi vill ha den. Här visar kocken Thomas Sjögren hur du lyckas bäst med den goda fisken.
Ingredienser
- 700 gtorskrygg
- 1 lVatten
- 1 dlSalt
- 50 gsmör
- 1 vitlöksklyfta
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Thomas Sjögren
Thomas Sjögren är stjärnkocken som vunnit både ”Kockarnas kamp” och ”Årets Kock”. I båda tävlingarna blev han då den yngsta segraren någonsin. Thomas är uppvuxen i Umeå men har sedan tonåren bott på Västkusten där han förälskat sig i matlagning med fisk och skaldjur. I hans program på Godare djupdyker han i allt det goda som havet har att erbjuda, som sill, ostron och havskräftor.
Visa 16 recept