Risgrynspudding recept – så lyckas du

Av Godare

Vad tycker du?

Risgrynspudding recept – så lyckas du

(22)

Risgrynspudding är en enkel och god rätt som passar till frukost, lunch och middag. Följ det enkla receptet nedan för en riktigt god pudding gjord på risgrynsgröt. Servera gärna med sylt och grädde.

Ljuvligt doftande risgrynspudding.

Ingredienser

Ingredienser

500 g
Risgrynsgröt, färdigköpt
1
ägg
1 msk
Socker
0.5
citron, finrivet skal (valfritt)

Gör så här

1
Sätt ugnen på 200 grader.
2
Rör samman risgrynsgröten, ägget och sockret i en bunke.
3
Rör ner citronskalet i smeten, om du vill.
4
Häll smeten i en smord och ugnssäker form.
5
Tillaga i ugnen i cirka 25 minuter.
6
Servera gärna risgrynspuddingen med sylt och grädde.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Havregrynsgröt – så blir den helt perfekt

  2. Grötpannkakor

  3. Blåbärsgröt med chiapudding

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Frukost
decoration divider

Frukost

Visa alla

Så fixar du en lyxig helgfrukost

Tomatomelett med basilika

Minipajer med ägg och bacon

Croque madame