Sparris och mozzarella i lufttorkad skinka

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Sparris och mozzarella i lufttorkad skinka

Det här är en snabb och läcker smårätt som passar som förrätt eller som tillbehör till en annan rätt. Här får du salt, god och grillad lufttorkad skinka, smält mozzarella och en hint av sötma från vattenmelonen. Underbart!

Sparris och mozzarella i lufttorkad skinka
Sparris och mozzarella i lufttorkad skinka

Ingredienser

16 sparrisstjälkar
250 gmozzarella
16 skivorlufttorkad skinka, 8 cm stora
Olivolja
2 mskrostade pinjenötter
balsamvinäger, tjock och söt (balsamvinäger crema)
0,25 vattenmelon, liten
basilika, färsk till servering
Flingsalt
svartpeppar, mald

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Sparris och mozzarella i lufttorkad skinka