Bakad rödbetssallad med avokado och fetaost

Av Lise Finckenhagen

(4)

Vad tycker du?

Bakad rödbetssallad med avokado och fetaost

Bakade betor och fetaost är en match made in heaven. Tillsammans med pepprig ruccola, krämig avokado och knapriga rostade pumpakärnor är detta en sallad som är lika god som mättande!

Bakad rödbetssallad med avokado, fetaost och rostade pumpakärnor.
Bakad rödbetssallad med avokado, fetaost och rostade pumpakärnor.

Ingredienser

  • 600 gbetor, gärna olika färger
  • 4 vitlöksklyftor
  • 4 mskbalsamvinäger
  • 6 mskolivolja
  • 2 avokado
  • 100 gRuccola, eller blandad grönsallad
  • 100 gfetaost
  • 0,5 dlpumpakärnor, rostade
  • salt och malen peppar
  • färska örter, eller groddar, som extra smak och garnering

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Bakad rödbetssallad med avokado och fetaost

Ämnen