Glutenfria aprikos- och valnötsfrallor

Av Godare

(36)

Vad tycker du?

Glutenfria aprikos- och valnötsfrallor

Aprikos, valnötter och durra är fantastiskt gott tillsammans.
Förbered degen i förväg så har du härligt nybakade, glutenfria frallor till ostbrickan eller helgfrukosten.
Recept ur boken “Långjäst och lättbakat” av Maria Blohm.

Rykande färska frallor bakade utan gluten.
Rykande färska frallor bakade utan gluten.

Ingredienser

  • 300 gkallt vatten
  • 3 gJäst, 3 g är ungefär en bit stor som en ärta.
  • 1,5 tskSalt
  • 20 gHonung
  • 30 ghavregryn
  • 100 gdurramjöl
  • 50 grismjöl
  • 1 mskfiberhusk
  • 50 gtorkade aprikoser, klippta i små bitar
  • 50 gValnötter, grovt hackade

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Glutenfria aprikos- och valnötsfrallor