Krispig fish taco

Av Clara Öhrn

Vad tycker du?

Krispig fish taco

(2)

Tacos rätt som är laktosfri, äggfri och nötfri.
För glutenfritt - byt ut brödet till glutenfritt tortillabröd.

Det finns många varianter av fish taco.

Ingredienser

Fisk taco

0.25
rödkålshuvud
1
morot
6
rädisor
2
Avokado
400 g
Torsk, färsk
1 dl
Boveteflingor (Risenta)
1 msk
Olivolja
8
tortillabröd
1 kruka
koriander
2
Lime
Flingsalt
Svartpeppar, från kvarn

Dressing

0.25
vitlöksklyfta
0.5 krm
Spiskummin
1 krm
Chiliflakes
1 krm
Paprikapulver
1 msk
Olivolja
1
Lime, saften
1 msk
Honung
flingsalt
Svartpeppar, från kvarn

Gör så här

1
Strimla rödkål och morot och skiva rädisorna tunt, tärna avokadon och lägg allt i en skål.
2
Skär torsken i bitar, krydda med salt och peppar och rulla den i boveteflingorna. Stek bitarna gyllene i olivolja i cirka 1 minut per sida.
3
Riv vitlöken och blanda samman dressingen. Vänd ner i salladen.
4
Grilla tortillabröden i en grillpanna, fyll bröden med sallad och torsk, toppa med rikligt med koriander. Servera med lime.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg
  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Fisk
    3. Tacos
    4. Laktosfritt
decoration divider

Fisk

Visa alla

Foliegrillad öring med vitlökssmör

Fiskgratäng med bacon

Ångkokt skrei med soja och ingefära

Ceviche med lax och avokado